Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Effects of Culture on Production: Influence of Cultural Differences on Economic Performance of Human Capital
Šenkýřová, Jitka ; Benáček, Vladimír (vedoucí práce) ; Eckertová, Eva (oponent)
Název Effects of Culture on Production: Influence of Cultural Differences on Economic Performance of Human Capital Abstrakt Baklářská práce se zabývá konceptem produkční fukce a lidský kapitál jako jeden z hlavních vstupů produkce je blíže analyzován. Hlavním cílem této práce je odhalit, zda existuje nějaký efekt kultury (kulturou se rozumí společné charakteristiky dané společnosti/státu) na produkci. Regresní analýzou je testována nulová hypotéza, která říká, že není žádný efekt kulturních rozdílů na produkci. Klasikace JEL D24, E24, J24, Z19 Klíčová slova Produkce, Produkční funkce, Lidský kapitál, Kultura, Kulturní dimenze, Hofstede, Orientace na dlouhodobé cíle E-mail autora: jitkasenkyrova@email.cz E-mail vedoucího práce: benacekv@fsv.cuni.cz 1
Effects of Culture on Production: Influence of Cultural Differences on Economic Performance of Human Capital
Šenkýřová, Jitka ; Benáček, Vladimír (vedoucí práce) ; Eckertová, Eva (oponent)
Název Effects of Culture on Production: Influence of Cultural Differences on Economic Performance of Human Capital Abstrakt Baklářská práce se zabývá konceptem produkční fukce a lidský kapitál jako jeden z hlavních vstupů produkce je blíže analyzován. Hlavním cílem této práce je odhalit, zda existuje nějaký efekt kultury (kulturou se rozumí společné charakteristiky dané společnosti/státu) na produkci. Regresní analýzou je testována nulová hypotéza, která říká, že není žádný efekt kulturních rozdílů na produkci. Klasikace JEL D24, E24, J24, Z19 Klíčová slova Produkce, Produkční funkce, Lidský kapitál, Kultura, Kulturní dimenze, Hofstede, Orientace na dlouhodobé cíle E-mail autora: jitkasenkyrova@email.cz E-mail vedoucího práce: benacekv@fsv.cuni.cz 1

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.